غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

شلیک موشک قاره پیما با قابلیت حمل کلاهک اتمی توسط نیروی هوایی آمریکا

نیروی هوایی آمریکا از پرتاب موفق یک موشک بالستیک قاره پیما از کالیفرنیا به هدفی در جزایر مارشال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر نیروی هوایی آمریکا چهارشنبه اعلام کرد که یک موشک قاره پیمای غیر مسلح که قابلیت حمل کلاهک اتمی را با موفقیت شلیک کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» نیروی هوایی آمریکا اعلام کرده است که یک موشک بالستیک قاره پیما «مینت‌من-۳» را بر فراز اقیانوس آرام با موفقیت شلیک کرده است. این پرتاب از پایگاه موشکی «واندربرگ» در ایالت کالیفرنیا صورت گرفت و موشک با طی مسافت ۴۲۰۰ مایل در آب‌های «جزایر مارشال» فرود آمد.

 

نیروی هوایی آمریکا در توجیه این اقدام خود اعلام کرده است که آزمایش موشک‌های بالستیک قاره پیمای آمریکا آمادگی نیروهای اتمی آمریکا را نشان داده و به مرگبار بودن و اثربخشی بازدارندگی اتمی کشور اطمینان می‌دهد.

 

موشک بالستیک قاره پیما سه مرحله ای مینت‌من در اصل برای مقابله اتمی در طول «جنگ سرد» با اتحاد جماهیر شوروی  سابق ساخته شده بود. در حال حاضر، مینت‌من تنها موشک زمینی بالستیک بین قاره‌ای است که در ایالات متحده آمریکا به رسمیت شناخته شده است. براساس داده‌های اخیر، ایالات متحده ۴۵۰  تیر از این موشک را در اختیار دارد.

این در حالی است که رئیس جمهور روسیه  نیز چندی قبل به ساخت موشک‌های ابر فراصوت از سوی کشورش اشاره کرد و افزود که نیروهای مسلح این کشور به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها مجهزند.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این باره گفت، روسیه پس از تصمیم دولت «جورج بوش» در سال ۲۰۰۲ برای پاره کردن توافقنامه موشکی در سال ۱۹۷۲ ، که ایجاد پدافند موشکی را ممنوع کرد، چاره‌ای جز پیگیری توسعه سامانه‌های تسلیحاتی مافوق صوت با توانایی اتمی نداشت.

 

پوتین گفت: «خروج آمریکا از پیمان موشکی در سال ۲۰۰۲ روسیه را مجبور به تولید سلاح‌های مافوق صوت کرد. ما مجبور شدیم این سلاح‌ها را در پاسخ به استقرار سامانه دفاع موشکی راهبردی آمریکا بسازیم.»

‌روسیه در سال ۲۰۱۸ از جنگ افزارهای جدید از جمله سامانه موشکی ابرفراصوت «کنژال» و موشک‌های قاره پیمای «آوانگارد» در پاسخ به اقدام آمریکا در ساخت سپر موشکی رونمایی کرد./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر